Queiroz och Ali Karimi efter matchen

Carlos Queiroz Irans förbundskapten höll en presskonferens efter matchen mot Maldiverna. Direkt så sa han, fans som inte har tålamod kan gå till bazaaren och köpa nötter för det tar tid att bygga ett lag. Han har helt rätt i det han säger, vi måste tänka på att detta är ett nytt Iran med en ny tränare som håller på att lära känna laget och välja ut de bästa spelarna som han anser är kvalificerade nog för att ta Iran till VM 2014. Han gör sitt jobb och Iranska supportrar får ta det lite lugnt och vänta så kommer vi se bättre resultat snart.
  • Queiroz påpekade även att säsongen har inte börjat än och på grund av det är inte alla de iranska spelarna i form, så resultatet var ett bra resultat för ett lag med spelare som inte spelat klubb fotboll sedan slutet av Maj. Han slutade press konferensen med att säga att han har jobbat som tränare i 32 år men han kan inte förstå varför denna VM-Kval match mot Maldiverna inte var på en officiell Fifa match dag. På grund av att det inte var det så fick inte Nekounam lämna sitt klubblag Osasuna för att spela i dessa matcher på grund av att de inte ville släppa honom och har rätt att behålla honom om det inte är en officiell Fifa match dag.
Ali Karimi Team Mellis landslag kapten hade även lite att säga efter matchen. Han började med att säga att de kunde gjort flera mål men hade svårt att avsluta, och att detta är en bra början på VM-Kvalet. En vinst är alltid en vinst. Han la även till att folket och förbundet måste visa stöd till Queiroz. Det tar tid att bygga ett landslag och Karimi anser att Queiroz är rätt man för jobbet.
  • Så länge jag har följt Team Melli så var det länge sen en spelare visade så här starkt stöd till sin tränare. Jag blir lite förvånad, speciellt att det är Ali Karimi som säger detta. Ali Karimi brukar alltid vara rakt på sak om han inte gillar något så kommer han ut med det och klagar. Så det måste betyda att Queiroz verkligen har våra pojkars förtroende nu måste han bara vinna supportrarnas hjärtan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

- Det tror jag också :)!

2011-07-24 @ 16:52:48
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: FH

Nemen, är portugisen Carlos Queiroz tränare för Iran nu? :O det visste inte jag.

2011-07-24 @ 16:59:35
URL: http://bornasarealmadridfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0